Home
 Rechtsgebieden
 Mediation
 Tarieven
 Contact
 Routebeschrijving
 Algemene Informatie
 en Voorwaarden
 Privacyverklaring

TARIEVEN

Heeft u als particulier de hulp van Holtrop Advocatuur & Mediation te Lelystad nodig? Weet dan dat er een grote kans is dat de kosten deels vergoed worden door de overheid. Dit wordt geregeld door ons voor u met de Raad voor Rechtsbijstand. Als advocatenkantoor hebben wij met de Raad voor Rechtsbijstand een High Trust overeenkomst. Voldoet u aan de voorwaarden, dan betaalt u alleen een verlaagde en door de Raad voor Rechtsbijstand vastgestelde eigen bijdrage.

In het jeugdrecht en BOPZ komen de kosten meestal voor rekening van de overheid. Ook in het strafrecht kunnen wij u soms kosteloos bijstaan.

Komt u niet in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand, weet dan dat wij vergoedingen in rekening brengen die doorgaans lager liggen dan het landelijk gemiddelde.

Neem gerust contact op als u meer wilt weten over onze tarieven. Wilt u meer weten over gefinancierde rechtsbijstand, kijk dan ook op www.rvr.org

Kosten van derden die bij Holtrop Advocatuur & Mediation in rekening worden gebracht worden doorberekend (bv. Deurwaarder, Griffierecht, Deskundigen, Uittrekselkosten).

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.