Home
 Rechtsgebieden
 Mediation
 Tarieven
 Contact
 Routebeschrijving
 Algemene Informatie
 en Voorwaarden
 Privacyverklaring

MEDIATION

Bij bemiddeling/mediation wordt u door de mediator bij Holtrop Advocatuur & Mediation, te Lelystad, begeleid om te komen tot een gemeenschappelijk gedragen oplossing. Mediation kan ingezet worden bij conflicten die voortvloeien uit het verbreken van een relatie, denk aan een echtscheiding maar ook bij bijvoorbeeld een arbeidsconflict.
Frustraties, teleurstellingen, boosheid en gekwetstheid als gevolg van het conflict komen bij mediation evengoed aan bod als de praktische kant. U praat en onderhandelt onder leiding van de onafhankelijk deskundig mediator van Holtrop Advocatuur & Mediation over de ontstane situatie, de gevolgen daarvan voor u beiden en zoekt naar oplossingen die beiden passen.

Bij echtscheiding richt mediation zich op het treffen van regelingen over de kinderen, huisvesting, alimentatie, boedelverdeling, pensioen, etc. Bij arbeidsrecht richt mediation zich zowel op de keuze vertrek of samen verder, en op welke wijze dit dan geregeld moet worden. Hoe wordt afscheid genomen van elkaar, komt er een vergoeding? Bij mediation houdt u de toekomst in eigen hand en de afwikkeling verloopt sneller en goedkoper dan via een juridische procedure, waarvan de uitkomst vaak ongewis is.