Home
 Rechtsgebieden
  • Bestuursrecht
  • Strafrecht
  • Jeugdrecht
  • Arbeidsrecht
  • Personen- en familierecht
 Mediation
 Tarieven
 Contact
 Routebeschrijving
 Algemene Informatie
 en Voorwaarden
 Privacyverklaring

ARBEIDSRECHT

Werknemers

U dreigt ontslagen te worden? Laat u zo snel mogelijk adviseren.

Dat een arbeidsovereenkomst geen overeenkomst voor het leven is, wist u al. Aan de andere kant is ontslag een ingrijpende gebeurtenis met ingrijpende gevolgen, in emotionele maar ook in financiƫle zin. Holtrop Advocatuur & Mediation, te Lelystad, kent als geen ander de regels rondom ontslag en kan u behoeden voor de vele valkuilen en risico's. Een deskundige en scherpe arbeidsrechtadvocaat is geen overbodige luxe. Neem gerust eens vrijblijvend contact op.

Werkgevers

Een arbeidsrechtelijke misstap kan u duur komen te staan.

Personeel aannemen is geen kunst. Maar soms ontstaat er een situatie dat u van een werknemer ook weer gedwongen afscheid moet nemen. De regels rondom arbeidsrecht en ontslag zijn complex en van u wordt als werkgever verwacht dat u deze regels kent en correct toepast. Holtrop Advocatuur & Mediation, te Lelystad, is een specialist op het terrein van arbeidsrecht, (collectief) ontslag en arbeidsvoorwaarden.

Ambtenaren

Als ambtenaar heeft u een bijzondere rechtspositie.

Er zijn nog steeds grote verschillen tussen de arbeidsrechtelijke regels die gelden voor ambtenaren en de regels die gelden voor normale werknemers. Voor het onderwijs zijn vaak nog meer bijzondere regels van toepassing. Bij een dreigend ontslag of disciplinaire sancties is het daarom van groot belang dat u zich goed laat informeren en adviseren. Bent u ambtenaar? Bel gerust met Holtrop Advocatuur & Mediation voor een eerste kennismaking, ook als u in het onderwijs werkzaam bent.